FABRIKA E PRODUKTEVE TË BETONIT

Me ekipe të specializuara, me hapësirë të avancuar prodhuese me mbi 60.000 m2 operojmë me linjën e suksesshme të prodhimit të kubëzave dhe gypave të betonit.

Investimi i madh në makineritë më moderne prodhuese përfshinë të gjitha modelet e kubëzave - me ngjyrat dhe format e ndryshme për t'ju përshtatur stileve dhe kërkesave të klientëve.
Kjo linjë prodhuese ka kapacitet prodhimi deri në 2.600 m2 në ditë.

Jo vetëm kualitet prodhues të çertifikuar me ISO Standardet 9001, por edhe sajë makinerive të avancuara ne arrijmë të sjellim inovacion në shtrimin e kubëzave të betonit, në çdo hapësirë punuese.

Me cilësinë prodhuese dhe punën tonë profesionale, ne kemi arritur të jemi në çdo ambient për t'ju sjellur një pamje perfekte oborreve tuaja.

PRODUKTET:
Ø1000×400 mm
Ø1000×400 mm

Unaza betoni


Kliko në katalog

Ø1000×600 mm
Ø1000×600 mm

Unaza betoni


Kliko në katalog

Ø600xØ1000×60 cm
Ø600xØ1000×60 cm

Konus betoni

Kliko në katalog

Ø400
Ø400

Gypa betoni
Diametri: Ø400
Gjatësia: 1.5 m
Kliko në katalog

Ø600
Ø600

Gypa betoni
Diametri: Ø600
Gjatësia: 1.5 m
Kliko në katalog

Ø800
Ø800

Gypa betoni
Diametri: Ø800
Gjatësia: 1.5 m
Kliko në katalog

Ø1000
Ø1000

Gypa betoni
Diametri: Ø1000
Gjatësia: 1.5 m
Kliko në katalog

Ø1200
Ø1200

Gypa betoni
Diametri: Ø1200
Gjatësia: 1.5 m
Kliko në katalog

25x40x20 cm
25x40x20 cm

Blloka betoni


Kliko në katalog

15x40x20 cm
15x40x20 cm

Blloka betoni


Kliko në katalog

20x40x20 cm
20x40x20 cm

Blloka betoni


Kliko në katalog

20x40x20 cm
20x40x20 cm

Blloka betoni


Kliko në katalog

20x40x20 cm
20x40x20 cm

Blloka betoni


Kliko në katalog

30x30x11 cm
30x30x11 cm

Rigolla – Ujor


Kliko në katalog

40x30x11 cm
40x30x11 cm

Rigolla – Ujor


Kliko në katalog

32x55x8 cm
32x55x8 cm

Kubëza betoni me vrima
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

35x55x25 cm
35x55x25 cm

Vazo katrore
Ngjyrat: 2 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

33x33x25 cm
33x33x25 cm

Vazo harkore
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

10x25x100
10x25x100

Anësore
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

18x24x100
18x24x100

Anësore
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

08x20x100 cm
08x20x100 cm

Anësore
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

20x60x8 cm
20x60x8 cm

Kubëza
Ngjyrat: 3 lloje dhe 3 nuanca të kombinuara
Kliko në katalog

6 cm Illustrated 6 cm
6 cm

Kubëza 3D
Ngjyrat: 4 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

16x16x6 cm Illustrated 16x16x6 cm
16x16x6 cm

Kubëza katrore
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

40x60x8 cm Illustrated 40x60x8 cm
40x60x8 cm

Kubëza
Ngjyrat: 3 lloje dhe 3 nuanca të kombinuara
Kliko në katalog

16x24x6 cm Illustrated 16x24x6 cm
16x24x6 cm

Kubëza
Ngjyrat: 4 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

8 cm dhe 6 cm Illustrated 8 cm dhe 6 cm
8 cm dhe 6 cm

Kubëza gjashtëkëndëshe
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

8 cm dhe 6 cm Illustrated 8 cm dhe 6 cm
8 cm dhe 6 cm

Kubëza I
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

10x20x8 cm dhe 6 cm Illustrated 10x20x8 cm dhe 6 cm
10x20x8 cm dhe 6 cm

Kubëza parket
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicionKliko në katalog

8 cm Illustrated 8 cm
8 cm

Kubëza tetëkëndëshe
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

30x30x8 cm Illustrated 30x30x8 cm
30x30x8 cm

Kubëza katrore
Ngjyrat: 4 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

10x10x8 cm Illustrated 10x10x8 cm
10x10x8 cm

Kubëza katrore
Ngjyrat: 4 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

6 cm Illustrated 6 cm
6 cm

Kubëza piramidë
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

20x20x8 cm Illustrated 20x20x8 cm
20x20x8 cm

Kubëza katrore
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

20x30x8 cm Illustrated 20x30x8 cm
20x30x8 cm

Kubëza drejtkëndëshe
Ngjyrat: 3 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

8 cm
8 cm

Kubëza katërmodelshe
Ngjyrat: 2 lloje në dispozicion
Kliko në katalog

40x40x8 cm Illustrated 40x40x8 cm
40x40x8 cm

Kubëza katrore
Ngjyrat: 3 lloje dhe 4 nuanca të kombinuara ngjyrashKliko në katalog

// When the window has finished loading create our google map below // Basic options for a simple Google Map // For more options see: https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/reference#MapOptions // How zoomed in you want the map to start at (always required) // The latitude and longitude to center the map (always required) // How you would like to style the map. // This is where you would paste any style found on Snazzy Maps. // Get the HTML DOM element that will contain your map // We are using a div with id="map" seen below in the // Create the Google Map using our element and options defined above // Ferizaj